Seleccioni un immoble per veure els detalls

Locals i Naus a CardedeuC/ Mare de Déu del Pilar 114

Veure ubicació a Google Maps

Edifici de recent construcció de disseny avançat amb acabats d´alta qualitat. Situat a la millor zona de Cardedeu, al costat de la Biblioteca Municipal i del Pavelló d'Esports, A 2 minuts a peu de parada de bus i a 5 minuts a peu d'estació de tren. Disposa d'habitatges de 2 i 3 dormitoris i dúplex, amb 1-2-3 banys, places d'aparcament i trasters. Terres de gres, fusteria interior en cedre i exterior d'alumini, finestres de doble vidre amb cambra, calefacció de gas per radiadors, aire acondicionat amb bomba de calor, Sistema d'Energia Solar Tèrmica comunitari amb acumulador a cada habitatge.

Veure immobles (1)

Carrer Dr Ferran 10-12

Veure ubicació a Google Maps

Local comercial al centre del nucli antic de Cardedeu Local totalment acabat, terres de gres d´alta qualitat, parets enguixades, fals sostre, lavabo, façana acabada amb vidriera d'alumini i vidre de seguretat 6 + 6 i ventilació zenital per a fums. Ideal per comerç, oficines, centre docent, etc.

Veure immobles (1)

Dr Klein 164

Veure ubicació a Google Maps

Local comercial al centre comercial de Cardedeu. Local totalment acabat, terres de gres d´alta qualitat, parets enguixades, fals sostre, façana acabada amb vidriera d'alumini i vidre de seguretat 6 + 6 i ventilació per a fums. Ideal per comerç, oficines, centre docent, etc.

Veure immobles (1)