Seleccioni un immoble per veure els detalls

Pisos a CardedeuC/ Mare de Déu del Pilar, 108

Veure ubicació a Google Maps

Edifici d´obra nova de disseny avançat amb acabats d´alta qualitat. Situat a la millor zona de Cardedeu, al costat de la Biblioteca Municipal i del Pavelló d´Esports, A 2 minuts a peu de parada de bus i a 5 minuts a peu d'estació de tren. Disposa d'habitatges de 2 i 3 dormitoris i dúplex, amb 1-2-3 banys. Terres de gres, fusteria interior en cedre i exterior d'alumini, finestres de doble vidre amb cambra, calefacció de gas per radiadors, aire acondicionat amb bomba de calor, Sistema d'Energia Solar Tèrmica comunitari amb acumulador a cada habitatge.

Veure immobles (1)

C/ Doctor Roma Julià, 2

Veure ubicació a Google Maps

Edifici de disseny avançat amb acabats d´alta qualitat. Situat a Cardedeu a 5 minuts a peu d´estació de tren. Disposa d´habitatges de 2 i 3 dormitoris i dúplex, amb 1-2-3 banys

Veure immobles (1)

C/ Mare de Déu del Pilar, 106

Veure ubicació a Google Maps

Edifici d´obra nova de disseny avançat amb acabats d´alta qualitat. Situat a la millor zona de Cardedeu, al costat de la Biblioteca Municipal i del Pavelló d´Esports, A 2 minuts a peu de parada de bus i a 5 minuts a peu d´estació de tren.
Disposa d´habitatges de 2 i 3 dormitoris i dúplex, amb 1-2-3 banys, places d´aparcament i trasters.
Terres de gres, fusteria interior en cedre i exterior d´alumini, finestres de doble vidre amb cambra, calefacció de gas per radiadors, aire acondicionat amb bomba de calor, Sistema d´Energia Solar Tèrmica comunitari amb acumulador a cada habitatge.

Veure immobles (1)